На Острова: Играч вкара и отиде да натрие носа на бившия си треньор от бившия си тим (ВИДЕО)


На Острова: Играч вкара и отиде да натрие носа на бившия си треньор от бившия си тим (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1896 0

Нападателят на Линкъл Сити Крис Магуайър получи своя шанс за отмъщение в английския футбол. Това се случи по време на двубой от третото ниво на футбола на Острова (Лига 1) между неговия тим и бившия му отбор Съндърланд.

Магуайър се разписа, показа уважение към бившия си тим и не отпразнува, но моментално след това се запъти към треньора на "черните котки" Лий Джонсън и се израдва току пред лицето му. Разбира се, за това си има логична причина.

Магуайър прекара три сезона в Съндърланд между 2018 и 2021 година, но бе пуснат от Джонсън, когато контрактът му изтече през юли, тъй като го сметна за ненужен. Шотландското крило се присъедини към Линкълн със свободен трансфер.

Така той се изправи срещу бившия си тим в мач от шампионата във вторник, 11 януари. Той вкара по красив начин след половин час игра и грабна момента за сладко отмъщение срещу бившия си мениджър. В крайна сметка това стана още по-сладко.

Магуайър вкара дузпа през второто полувреме, а след това дори оформи своя хеттрик - 15 минути преди края на срещата, а самият двубой завърши с победа 3:1 за Линкъл Сити над Съндърланд. Вижте по-долу във видеото как Магуайър се израдва пред Джонсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички