На Острова: Ако Почетино поеме Юнайтед, взима мегазвезда, с която е работил


На Острова: Ако Почетино поеме Юнайтед, взима мегазвезда, с която е работил
Снимка: Getty Images

1273 0

Има голяма вероятност Хари Кейн да премине в отбора на Манчестър Юнайтед, ако Маурисио Почетино наследи Ралф Рангник като старши-треньор, информира "Дейли Мейл".

Източници твърдят, че управата на „червените дяволи“ се надява да обяви новия си мениджър до края на април, като основен кандидат за поста е именно Почетино. За аржентинския специалист поемането на Манчестър Юнайтед се превръща във все по-реална опция след отпадането на водения от него ПСЖ в осминафиналната фаза на Шампионска лига.

От друга страна, на „Олд Трафорд“ също се нуждаят от нов нападател, след като стана ясно, че Единсон Кавани няма да поднови договора си и е готов да напусне Острова през лятото.

В лицето на Кейн Юнайтед вижда перфектния лидер на атаката. Таранът на Тотнъм се оценява на 90 милиона паунда, но на „Олд Трафорд“ трябва да се въоръжат с търпение и желание за преговори, защото през изминалото лято директорът на „шпорите“ Даниел Леви успя да устои на оферта за 125 милиона паунда, направена от Манчестър Сити за деветката на лондончани.

Под ръководството на Почетино Кейн отбеляза 169 гола в 242 мача във всички турнири и спечели "Златната обувка" във Висшата лига два пъти през сезон 2015/16 и 2016/17. Ако двамата се съберат отново, това ще даде повод за едно ново начало. 

Томас Тухел пък отговори на спекулациите, че ще поеме Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички