Томас Тухел отхвърли спекулациите за Манчестър Юнайтед: Оставам в Челси до края на сезона!


Томас Тухел отхвърли спекулациите за Манчестър Юнайтед: Оставам в Челси до края на сезона!
Снимка: Getty Images

1812 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел отхвърли възможността да „напусне кораба“ преди края на сезона и заяви, че „няма съмнение“, че ще остане начело на европейския клубен шампион до края на кампанията.

Появиха се спекулации, че Манчестър Юнайтед може да се опита да се възползва от несигурността около лондонския клуб, опитвайки се да привлече германския специалист на „Олд Трафорд“ това лято.

Тухел има договор с Челси за следващите две години, но той бе подписан преди клубът от Висшата лига да изпадне в тежка ситуация, след като правителството на Великобритания наложи санкции на руския им собственик Роман Абрамович.

Активите на олигарха бяха замразени, което означава, че клубът оперира под определен брой рестрикции, включително лимитирането достъпа до банковите сметки и кредитните карти.

РАЗПАДА ЛИ СЕ ЧЕЛСИ? ГОЛЯМА НОВИНА НА "СТАМФОРД БРИДЖ"!

Смята се, че британското правителство ще направи бърза продажба, ако Абрамович не припечели от нея. Потенциалните купувачи разполагат с време до петък, за да направят оферта, което означава, че бъдещето на клуба ще изглежда по-ясно до края на седмицата.

„Няма съмнение, че оставам до края на сезона, определено. Просто трябва да изчакаме и все още трябва да гледаме ден за ден, защото всичко може да се промени. Но, както знаете, ситуацията е ясна – клубът е за продан, и да се надяваме, че ще се стигне до такава, за да се изяснят нещата и да имаме перспектива."

"Но всичко е чиста проба спекулация и нямам допълнителна информация, която вие вече имате. И точно това имах предвид под „ден за ден“, което е и добър начин да си живееш живота, и сега сме принудени да го направим, защото има някои обстоятелства, върху които можем да повлияем, и в даден момент не е толкова приятно, защото не можем да помогнем на случващото се“, коментира Тухел след минималния успех над Нюкасъл с 1:0.

Междувременно стана ясно, че бивш собственик на Ливърпул иска да купи Челси (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички