Килиан Мбапе с разкритие: Емануел Макрон ми звъня няколко пъти, за да остана в ПСЖ


Килиан Мбапе с разкритие: Емануел Макрон ми звъня няколко пъти, за да остана в ПСЖ
Снимка: Getty Images

2158 0

Решението на Килиан Мбапе да остане в ПСЖ и да не отиде в Реал Мадрид все още е обект на много коментари, а френският играч обясни, че е имало поредица от обаждания от Емануел Макрон, президент на Франция, които са повлияли много на решението му да остане в Париж и да не отиде в Мадрид.

" Бяха няколко обаждания от Макрон “, казва Мбапе, смеейки се в Sports Illustrated. " Беше като декември, януари, февруари, март...“, добави играчът, за да обясни, че " Макрон ми се обади и каза: „Знам, че искаш да си тръгнеш. Искам да ти кажа, че ти също си важен във Франция. Не искам да си тръгваш. Имаш възможност да напишеш история тук. Всички те обичат", спомня си Мбапе, за да разкрие, че " Казах му, че го оценявам, защото е наистина лудост. Президентът ви вика и иска да останете."

Световната титла през 2018 и разочарованието на ЕВРО 2020

Мбапе говори и за спечелването на Световното първенство през 2018 г. в Русия. " Това промени живота ми. Вече бях известен преди, но след Световното първенство беше лудост. Отне ми време да се науча да запазя спокойствие", обяснява играчът, за да разкрие, че е мислил да напусне националния отбор след дузпата, която той пропусна в мача срещу Швейцария в осминафиналния мач от Евро 2020, което пък предизвика вълна от критики срещу Мбапе:

" Помислих си: " Не мога да играя за хора, които ни наричат маймуни“. Няма да играя повече. Тогава се посъветвах с хората около мен и те ме насърчиха да продължа. Да се ​​откажа не беше добро послание защото аз съм пример за хората", обясни той.

Със сигурност обажданията от Макрон не са единствената причина, която накара Мбапе да остане в ПСЖ, а наскоро разкриха и умопомрачителните суми, които парижани дават на младия нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички