На какво мнение е Роналдо - трябва ли Солскяер да остане начело на Манчестър Юнайтед?


На какво мнение е Роналдо - трябва ли Солскяер да остане начело на Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

2379 0

Една от основните теми на Острова в момента е постът на Оле Гунар Солскяер начело на Манчестър Юнайтед и дали норвежецът трябва да бъде заместен от друг наставник, или трябва да получи нов шанс при "червените дяволи".

Manchestereveningnews прави интересно разкритие и каква точно е позицията по този въпрос на един от големите лидери на отбора - Кристиано Роналдо. Изданието споделя, че португалецът е насърчил съотборниците си да подкрепят своя наставник.

Той е поискал от тях да не демонстрират неуважение и да не опонират на тактиките на Солскяер, поне докато той все още е мениджър на Юнайтед. Към момента се смята, че той е начело на клуба, защото няма достатъчно добър и подходящ вариант за негов заместник.

Както е известно, най-спряганото име за поста е италианецът Антонио Конте, който изведе Интер до безценна титла в Серия А през миналия сезон. Мнозина обаче не се уверени, че това е правилният ход.

В Юнайтед пък все повече се учудват от решенията на Солскяер. Изданието посочва, че недоумението е започнало още в началото на сезона, когато Даниел Джеймс бе титуляр срещу Уулвърхемптън, а само два дни след това бе продаден на Лийдс.

Последните информации са, че играчите на Юнайтед упрекват Солскяер и за избора на капитан на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички