Моуриньо за свой титуляр: Само прическата не ми харесва у него


Моуриньо за свой титуляр: Само прическата не ми харесва у него
Снимка: Guliver/GettyImages

1502 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира по любопитен начин победата на тима над Уотфорд с 2:1. В коментара си португалецът засегна попадението на защитника Крис Смолинг, който вкара за 2:0.

"Смолинг беше добър. Единственото, което не ми харесва в него, е прическата му. Но няма да кажа на никого за това. Крис обаче беше добър, както и Линдельоф. И искам да повторя: Фелайни беше много важен в последните два трудни мача, защото Бърнли и Уотфорд използват двама мощни нападатели. Те могат да играят чудесно във въздуха, затова Линдельоф, Смолинг и Фелайни бяха много важни за нас в тези мачове", заяви Моуриньо, цитиран от "FourFourTwo".

"Доволен съм от трите точки, доволен съм от духа на отбора. Когато Лукаку бяга 50 метра назад, за да помогне на защитата, това значи, че отборът има дух. Но съм и малко разстроен, защото имахме всичко, за да решим изхода на мача още в първото полувреме. Ако и през второто бяхме играли така, както през първото, резултатът щеше да е друг. Но не, в началото на второто полувреме започнахме да играем по-малко интензивно, престанахме да бъдем агресивни с топката и без нея. Дадохме им шанс да се преродят, да вкарат гол и да направят мача труден за нас", допълни специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички