Моуриньо за програмата на Тотнъм: Пълен майтап!


Моуриньо за програмата на Тотнъм: Пълен майтап!
Снимка: Guliver/GettyImages

1822 0

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо бе бесен от програмата на „шпорите“ в следващите няколко седмици. Съществува вариант, при който Спърс могат да изиграят 9 мача в рамките на само 22 дни.

„Шпорите“ трябва да преодолеят още два съперника, ако искат да влезнат в групите на Лига Европа, като същевременно за тима предстоят ангажименти както във Висшата лига, така и в Карабао Къп. След като Тотнъм се завърна от България, където вчера успя да победи Локомотив Пловдив, за играчите на Жозе Моуриньо предстои визита на Саутхемптън в неделя. Впоследствие Спърс трябва да играят с Лейтън Ориент за Карабао Къп във вторник и да гостуват на Шкендия в Македония в четвъртък. Натоварената седмица завършва с домакинство на Нюкасъл следващата неделя.

„Хората, които са изготвили тази програма, забравят, че един английски отбор…може да е Тотнъм, Уулвс, Шефилд Юнайтед или някой друг, няма как да изиграе тези мачове. Това някакъв майтап! Пълен майтап! Късметлии сме, че Лейтън Ориент победиха Плимут, тъй като в противен случай трябваше да пътуваме до Плимут. В събота ще е Саутхемптън, в сряда ще летим за Македония и така нататък. Драматично е, но предпочитам да бъдем в Лига Европа, тъй че ще се борим, докато можем“, заяви Жозе Моуриньо на днешната пресконференция. А ето защо Тотнъм може да уволни Жозе Моуриньо още в края на тази година.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички