Шерингам посъветва Хари Кейн да вземе важно решение за бъдещето си


Шерингам посъветва Хари Кейн да вземе важно решение за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1138 0

Бившият нападател на Тотнъм Теди Шерингам даде съвет на настоящия голмайстор на „шпорите“ Хари Кейн. Шерингам посъветва Кейн да реши внимателно какво ще прави с кариерата си, тъй като ако направи грешен ход, трудно ще може да се поправи.

През 1997-ма година бившият голмайстор на Спърс взе решението да премине в отбора на Манчестър Юнайтед. Впоследствие Шерингам се оказа част от тима, който спечели требъл през 1999-та година. Хари Кейн се намира в сходна ситуация, след като липсата на трофеи с тима на Тотнъм го карат да обмисли евентуално преминаване в друг отбор, като именно „червените дяволи“ са един от тимовете, които го желаят. „Има много общи неща между нас двамата, но трябва да вземем предвид къде са Тотнъм в момента и къде бяха, когато аз играех за тях. Мисля, че в тима нямаше амбиция, когато аз бях в Тотнъм, бяхме зациклили на едно място. Сега поне те завършват в топ 4 и играят в Шампионската лига.“

„Той трябва да обмисли ситуацията – иска ли наистина да напусне? Ще дойдат ли топ играчи в Тотнъм, за да играят с него, или той трябва да си тръгне, за да играе с топ футболисти? Хари има само една кариера и иска да печели трофеи. Ще видим какво ще се случи, но моят съвет към него е „имаш само една кариера, спечели възможно най-много купи“, заяви Теди Шерингам пред „Скай Спортс“.

А ето кой европейски гранд е успял неуспешно да привлече Хари Кейн през миналото лято.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички