Мане с иновативен подход, за да постави гола на Лукаку в засада (ВИДЕО)


Мане с иновативен подход, за да постави гола на Лукаку в засада (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2803 0

Ливърпул успя да спечели голямото дерби на Англия срещу големия враг Манчестър Юнайтед, а освен това мърсисайдци категорично надигра своя именит съперник. "Златната" резерва Джердан Шакири се превърна в звездата на вечерта, отбелязвайки две попадения, но друго интересно положение остана в сянка за зрителите на "Анфийлд", а и пред телевизионните екрани.

Нападателят на Ливърпул Садио Мане не само, че отбеляза първото попадение в мача, но и демонстрира умела игра в отбрана, където показа, че може да бъде изключително иновативен. В едно от статичните положения пред вратата на Алисон сенегалецът се бе позиционирал в защита, където се оказа в близост до тарана на "червените дяволи" Ромелу Лукаку.

Точно преди топката да бъде центрирана към наказателното поле, Мане реши да избута с ръце далеч по-големия на размери белгиец, който впоследствие се оказа в засада. Лукаку дори успя да отбележи гол, но флагът на страничния рефер бе вдигнат, а голът - отменен.

Междувременно бивша легенда на Манчестър Юнайтед се изказа изключително критично към играта на "червените дяволи" след загубата от Ливърпул. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички