Официално: Погба си има нов отбор


Официално: Погба си има нов отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

5400 0

Братът на голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба, Матиас, най-накрая си намери нов отбор, след като прекара 18 месеца далеч от футболните терени. Матиас Погба преминава в отбора на третодивизионния френски отбор Тур.

Трансферът на играча бе обявен на официалната страница на клуба, след като само преди няколко седмици Матиас бе отхвърлен от немски отбор поради "наднормено тегло". 28-годишният футболист има богат опит зад гърба си, като е сменил редица клубове на Стария континент.

Ето какво сподели и самия играч веднага след преминаването си в отбора на Тур: "От февруари, след моята контузия, тренирах здраво, за да се завърна към моята най-добра форма. Трудът ми бе възнаграден, след като докторите заявиха уверено, че съм готов за игра."

"Рехабилитацията беше дълга и трудна, но аз не се отказах от това да се завърна към моето най-високо ниво. Главната ми цел вече е да се забавлявам на терена, но и да помогна на моя отбор и моите съотборници да спечелят промоция за Лига 2", добави още Погба.

Междувременно неговият брат Пол има жесток проблем с Жозе Моуриньо, а нещата между тях ескалираха сериозно - как, вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички