Моуриньо не е приключил с трансферите, иска още петима нови


Моуриньо не е приключил с трансферите, иска още петима нови
Снимка: Getty Images/Guliver

1086 0

По-рано през деня Тотнъм официално обяви привличането на халфа на Саутхемптън Пиер-Емил Хьойберг. По всичко личи обаче, че това няма да бъде последното ново попълнение в тима на „шпорите“ това лято, след като Жозе Моуриньо желае още петима нови.

Португалският наставник смята, че единственият начин, по който Тотнъм ще може да се бори с водещите отбори във Висшата лига през следващата кампания, е, ако тимът вземе още нови футболисти. Спърс похарчиха над 100 милиона паунда миналото лято преди пандемията от коронавирус и Моуриньо е наясно, че той няма да има правото на подобен лукс през този трансферен прозорец. Според ‘Football Insider’ Специалния иска още петима нови играчи през това лято, като желае десен бек, централен защитник, атакуващ халф, нападател и резервен вратар. Моуриньо ще се опита да продаде някои от настоящите футболисти в състава, за да събере пари за нови такива. Очаква се Серж Орие да последва Кайл Уокър-Пийтърс към изхода на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“.

Ерик Ламела, Хуан Фойт, Дани Роуз и Камерън Картът-Викърс също ще бъдат продадени през лятото, като ситуацията около рекордната покупка Танги Ндомбеле е неясна. Според „Скай Италия“ Интер са готови да вземат френския халф и смятат да предложат един измежду Марсело Брозович, Иван Перишич или Милан Шкриняр в замяна. А ето кой нападател е желан от Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички