Бербатов препоръча на Коутиньо да избере Арсенал пред Тотнъм


Бербатов препоръча на Коутиньо да избере Арсенал пред Тотнъм
Снимка: Instagram

1769 0

Бившата звезда на Тотнъм Димитър Бербатов изненадващо заяви, че е по-добре Арсенал да спечели битката за Филипе Коутиньо. Полузащитникът отново е нежелан в Барселона, след като се завърна след период под наем в Байерн Мюнхен. Твърди се, че каталунците искат или отново да го пратят някъде под наем, или да го продадат.

Коутиньо е свързван с трансфер в някой от двата лондонски клуба, но българинът не смята, че бразилецът ще се впише добре в бившия му клуб.

"Чух слуховете за Филипе Коутиньо и мислех, че той може да е по-добър играч за Арсенал, тъй като "шпорите" играят много директно. Последното нещо, което искате като полузащитник е да видите как топката преминава направо от защита към атака и обратно. Така всичко, което получавате е болка във врата. Никога не сте част от играта по този начин", заяви Бербатов пред "Бетфеър". А за кой английски клуб се смята, че българинът е подходящ за треньор вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички