Тотнъм прибира голмайстора на Борнемут


Тотнъм прибира голмайстора на Борнемут
Снимка: Getty Images/Guliver

1134 0

Отборът на Тотнъм продължава да търси нов нападател, който да бъде резервна опция на голмайстора на „шпорите“ Хари Кейн. Жозе Моуриньо и компания имат нов фаворит и това е реализаторът на изпадналия Борнемут Калъм Уилсън.

Английският национал почти сигурно ще напусне „черешките“ през това лято, след като тимът няма да участва във Висшата лига през следващия сезон. Уилсън е тип нападател, който Моуриньо желае в състава си и Тотнъм ще трябва да плати едва 15 милиона паунда, за да го вземе. Нюкасъл и Уест Хям също желаят в редиците си 28-годишния англичанин, който дойде в Борнемут срещу едва 3 милиона паунда от Ковънтри преди няколко години. „Черешките“ искат 20 милиона паунда за звездата си, но в Тотнъм смятат, че могат да свалят малко цената на нападателя.

Трансферното лято се очаква да бъде натоварено за Жозе Моуриньо и компания. „Шпорите“ вече си осигуриха Пиер-Емил Хойберг от Саутхемптън и сега португалският наставник иска да вземе и нови бранители. А ето кой бранител на Тотнъм напусна отбора наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички