Тотнъм реди трансфер по "Моуриньовски"


Тотнъм реди трансфер по "Моуриньовски"
Снимка: Getty Images/Gulliver

1437 0

Ръководството на Тотнъм е близо до осъществяването на трансфер, от който най-доволен ще е Жозе Моуриньо. "Шпорите" са постигнали съгласие за привличането на една от звездите на Саутхямптън през последните сезони Пиер-Емил Хойберг, информира "Daily Mail". 

Халфът влиза в графата "любим тип играчи на Специалния", като е доказан биткаджия и лидер на терена, като играта му е основана на отборното представяне. Той беше сред най-добрите играчи на "светците" в битката за оцеляване и един от най-постоянните играчи въобще във Висшата лига. 

Благодарение на факта, че контрактът му със Саутхямптън изтича през лятото на 2021 година, сумата, която Тотнъм ще плати, е между 15 и 20 милиона евро. Засега обаче няма потвърждение от по-достоверни източници, близки до отбора от Лондон. 

Бившият играч на Байерн Мюнхен имаше предложение от Евертън в началото на трансферния прозорец, но отказа да облече фланелката на “карамелите”. Хойберг се присъедини към състава на Саутхамптън през 2016 година, като оттогава записа 113 мача и вкара 4 гола във всички турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички