Моуриньо към Лампард: По дяволите, Франк, не стоиш тук, когато губиш с 0:3


Моуриньо към Лампард: По дяволите, Франк, не стоиш тук, когато губиш с 0:3
Снимка: Getty Images/Guliver

1865 0

Мениджърите на Тотнъм и Челси - Жозе Моуриньо и Франк Лампард, влязоха в пререкание по време на двубоя между двата отбора. Специалния се ядоса на бившия си футболист за това, че се оплаква твърде много на четвъртия съдия, но Лампард не му остана длъжен.

"По дяволите, Франк, не стоиш тук, когато губиш с 0:3", обърна се Моуриньо към своя колега, препращайки към последния мач на "сините", когато губеха с 0:3 от Уест Бромич на почивката. След мача Моуриньо обясни, че според него треньорите трябва да са активни покрай тъчлинията, когато отборите им губят, а не когато водят.

Все пак двамата изгладиха отношенията си след мача, като подчертаха, че тази словесна престрелка по никакъв начин няма да наруши приятелството ми. Лампард за пореден път се забърква в подобен скандал, след като наскоро влезе в пререкание и с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп.

Друг емблематичен момент от двубоя между Тотнъм и Челси дойде 15-на минути преди края, когато играч на "шпорите" напусна терена, за да отиде до тоалетна, а Моуриньо го подгони по коридорите, за да го върне обратно в игра (видео и подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички