Моуриньо се нуждае от още нови играчи, за да изгради балансиран отбор


Моуриньо се нуждае от още нови играчи, за да изгради балансиран отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1282 0

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че отборът продължава да се нуждае от нови футболисти. Специалния разкри, че иска още нови попълнения в Северен Лондон, тъй като желае да изгради по-балансиран отбор.

Португалският специалист продължава търсенето на нов нападател, който да замества Хари Кейн в някои от мачовете. В снощната вечер англичанинът отново бе пуснат на пожар от резервната скамейка, за да донесе успеха на неговия тим в Северна Македония срещу местния Шкендия, след като домакините бяха стигнали до изравняване на резултата в началото на второто полувреме. Тотнъм е в търсене и на нов централен защитник след напускането на Ян Вертонген. Като потенциални нови попълнения на тима се споменават Милан Шкриняр от Интер и Рубен Диас от Бенфика. Приоритет за отбора преди затварянето на трансферния прозорец на 5-ти октомври обаче ще е продажбата на някои футболисти, които не попадат в сметките на наставника, като Дани Роуз и Хуан Фойт.

„Трансферният пазар е отворен, имаме добър отбор. Можем ли да имаме по-добър тим от този, с който разполагам сега? Да, можем! Да, опитваме се да изградим този балансиран отбор, който всеки в Тотнъм желае да види. Нека видим дали това е възможно“, заяви Жозе Моуриньо след мача срещ Шкендия вчера. А ето на какъв абсурд станаха свидетели Моуриньо и компания на снощния мач срещу Шкендия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички