Легенда на Юнайтед отново засипа с критики Моуриньо заради негово изказване


Легенда на Юнайтед отново засипа с критики Моуриньо заради негово изказване
Снимка: Getty Images/Guliver

1432 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд отправи критики към мениджъра на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. Португалецът нападна словесно част от играчите на тима, като заяви, че нямат достатъчно характер. 

Португалецът назова поименно Люк Шоу, Антони Марсиал, Джеси Лингард и Маркъс Рашфорд, които обвини и в липса на характер. "Когато говориш, че на няколко от младите футболисти им липсва характер, какво очакваш? Очакваш, че те ще застанат на твоя страна, или ще си помислят: "Почакайте за минута, моят треньор отново ме критикува публично". Не мисля, че един футболен треньор трябва да постъпва така.

Не мисля, че от подобни коментари може да се извлече полза. Възможно е това, което е казал Моуриньо, да е истина, тъй като той работи с тях всеки ден. Той има право да говори такива неща, но трябва да го прави при закрити врати. Може да го казва в съблекалнята пред отбора, но не и публично. Това не добавя нищо позитивно и не се харесва на запалянковците", сподели Фърдинанд.

Също така излезе информация, че агентът на Давид де Хеа вече води преговори с друг отбор, тъй като от Юнайтед се бавят с предложението за нов договор. Ето в кой отбор може да заиграе стражът

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички