"Като зомби": Купонджията на Манчестър Сити Джак Грийлиш едва върви и се блъска в съотборник (ВИДЕО)


"Като зомби": Купонджията на Манчестър Сити Джак Грийлиш едва върви и се блъска в съотборник (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5444 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Джак Грийлиш несъмнено изглежда като футболиста, който най-дейно участва в празненствата в отбора. Това се затвърди на няколко пъти през сезона, но сякаш кулминацията бе след спечеления требъл.

Англичанинът определено изкара една от най-запомнящите се (под въпрос конкретно за моментите, които помни) нощи в живота си. Той се включи култово в интервю на Де Бройне по време на интервю на белгиеца, след това бе уловен да скандира за трофея по екип в 5 сутринта местно време.

През повечето време на видеата от Сити пък неизменно в ръката му присъстваше бира. Появи се и ново видео с негово участие в социалните мрежи, което набира все по-голяма популярност.

Става въпрос за момента, в който отборът слиза от самолета. След групова снимка играчите слизат на земята, а Грийлиш прилича на зомби, като се придвижваше затруднено, а накрая дори се сблъска леко със свои съотборник.

Вижте въпросното видео чрез кадрите по-долу в материала. Междувременно стана ясно и че Манчестър Сити е запазил китайски ресторант, но само 3-ма са отишли, а останалите заминали към Ибиса.

@footylaughs22 Jack grealish drunk ariving back in the uk 😂🤣🍺 can hardly walk🤦‍♂️ #fyp #foryou #jackgrealish #mancity #manchestercity #plane #drunk #championsleague ♬ original sound - Footy laughs

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички