Мохамед Салах отнесе сериозни критики за начина, по който се е заразил с COVID-19


Мохамед Салах отнесе сериозни критики за начина, по който се е заразил с COVID-19
Снимка: Getty Images/Guliver

1649 0

Бившият нападател на Египет Мидо разкритикува сънародника си Мохамед Салах за начина, по който се зарази с коронавирус. Според Мидо, нападателят на Ливърпул не е трябвало да посещава сватбата на своя брат, на която са присъствали около 800 човека.

"Възможно е да ме критикуват за думите ми, но съм длъжен да го кажа. Салах направи голяма грешка, отивайки на сватбата на брат си преди мача на националния отбор на Египет. Той прояви удивително безразличие към мерките, които са предприети за предотвратяване на разпространението на коронавируса", заяви Мидо.

И сега ние виждаме резултата. Отборът на Египет загуби важен играч преди двубоите и също така рискува здравето на своите съотборници. Той не трябваше да ходи на сватба в такова време. Там е имало повече от 800 човека и половината от тя са целували Салах при срещата. Играчът показва, че е по-важен от националния отбор и това води до провал", добави още той.

Междувременно стана ясно, че въпреки всички контузии, в Ливърпул възнамеряват да следват трансферната си политика и да не привличат нов защитник (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички