Легенда на Ливърпул е уверен, че Салах е симулирал за дузпата


Легенда на Ливърпул е уверен, че Салах е симулирал за дузпата
Снимка: Getty Images/Guliver

1260 0

Легендата на Ливърпул Греъм Сунес е убеден, че нападателят на тима Мохамед Салах е симулирал в епизода с отсъждането на дузпа в мача срещу Уест Хям. Да запишат победа с 2:1 над "чуковете" на домакините им помогна това, че малко преди почивката Салах отговори на гол на Пабло Форналс в 10-ата минута.

Египтянинът реализира дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу него от страна на защитника на "чуковете" Артур Масуаку. Системата VAR не бе използвана в случая, тъй като нямаше явна грешка на рефера. Сунес обаче смята, че Салах само е чакал някакъв контакт, за да се строполи на терена.

"Ако аз бях рефер от Премиършип, не бих свирил дузпа. Виждам как Салах го прави отново и отново. Това е напълно неестествен начин да паднеш. Вижте, той дори не го е ударил - играчът на Уест Хям просто докосва глезена му. Мисля, че футболистът на лондончани действа невнимателно и със своите действия даде отлична възможност на Салах да падне на терена. Лично аз смятам, че решението за отсъждане на дузпа бе твърде сурово и при това го казвам като запалянко на Ливърпул", заяви Сунес пред Sky Sports.  С победата над Уест Хям Ливърпул постигна няколко впечатляващи рекорда (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички