Множество похвали за Мохамед Елнени от феновете на Арсенал


Множество похвали за Мохамед Елнени от феновете на Арсенал
Снимка: GettyImages

2489 0

Феновете на Арсенал са много доволни от фантастичното представяне и върховата форма в последните мачове на египетския халф Мохамед Елнени. През голяма част от сезона Елнени беше резерва, но той беше в стартовите 11 на Микел Артета при победите над Челси, Манчестър Юнайтед и Уест Хем. Елнени демонстрира все по-добра игра и в лондонското дерби срещу Уест Хем, като той напълно спечели битката в средата на терена за Арсенал срещу иначе един от най-добрите халфове във Висшата лига – Деклан Райс.

Забележителните игри в последно време на Мохамед Елнени са още по-впечатляващи, имайки предвид, че в момента той спазва ислямския Рамадан и не консумира храна и напитки през деня.

Той получи много похвали в социалните мрежи от фенове на „артилеристите“ за множеството му спечелени дуели срещу Деклан Райс. "Клубът ми дава свобода. Манталитетът ми трябва да е силен, за да се справя с гладуването. Ям много на закуска, за да получа енергия през деня", разкри халфът на Арсенал.

Договорът на египетския дефанзивен халф с Арсенал изтича през това лято, но със силните си игри той може да накара шефовете на „топчиите“ да го удължат за още няколко сезона.

Вижте още: Арсенал с важна победа в битката за топ 4

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички