"3-те точки ни чакат"! Звезда на Ливърпул се надъха преди дербито с Манчестър Юнайтед


"3-те точки ни чакат"! Звезда на Ливърпул се надъха преди дербито с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3696 0

Една от големите звезди в Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, сподели очакванията си преди голямото дерби в неделя. Талантливият бранител изрази увереност в това, че всичко е в ръцете на него и съотборниците му.

Мърсисайдци посрещат у дома в неделя (05.03) вечния съперник Манчестър Юнайтед в едно от най-големите дербита на английския и европейския футбол. Въпреки лошата форма на "червените", Арнолд смята, че тя не играе роля в подобни срещи.

"Това е голям двубой. Винаги е такъв, без значение какво се случва между двата отбора и разликата в ситуациите им. Мачът винаги е огромен и такъв, който феновете и играчите искат да бъде взет. Един от двубоите, които разпалват страстите. Има важни 3 точки пред нас, които чакат. Това е и целта - да вземем трите точки тази неделя", коментира Александър-Аролд пред "LiverpoolECHO". 

Формата на отбора

Ливърпул е далеч от най-добрата си такава. Мърсисайдци се посъвзеха, но все още изостават от Топ 4. С актив от 39 точки при 11 победи, 6 равенства и 7 загуби, възпитаниците на Юрген Клоп остават на 6 пункта, но с мач по-малко от 4-ия Тотнъм. Евентуален успех в дербито би могъл да има огромно значение за излизането от кризата на тима.

Междувременно, стана ясно, че "червените" могат да се разделят с един от звездните партньори на Арнолд в отбрана

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички