"Мисля, че имам подкрепа в съблекалнята" - коментарът на Греъм Потър след поредната загуба на Челси


"Мисля, че имам подкрепа в съблекалнята" - коментарът на Греъм Потър след поредната загуба на Челси
Снимка: Getty Images

1033 0

Старши треньорът на Челси - Греъм Потър, заяви, че Манчестър Сити е най-лошият противник, срещу който да играеш, когато нещата в твоите редици не вървят добре. Вчера, 8 януари, лондончани записаха нова загуба от "гражданите" и напуснаха ФА Къп, а част от феновете призоваха наставника да подаде оставка.

"Този опонент е вероятно най-лошият, срещу който можеш да се изправиш, когато нещата не вървят добре. Те могат да те накарат да изглеждаш така, сякаш не тичаш, защото позиционирането им по терена е брилянтно, използват пълната широчина на игрището, държат топката и те затрудняват да упражниш преса върху тях", обясни Потър след последния съдийски сигнал.

"Разбираме привържениците - разочарованието е голямо. Винаги има други мнения, критики и негативизъм, но това е част от предизвикателството. В момента страдаме и това е очевидно за всички", не скри 47-годишният мениджър на Челси, но все пак уточни:

"Работя с футболистите и не съм усетил някой от тях да има лошо отношение. Всеки иска да бъде по-добър. Мисля, че имам подкрепа в съблекалнята, просто преминаваме през труден период, а в такива моменти вината трябва да бъде стоварена върху някого. Трябва да останем заедно и да продължим да работим", призова той.

ВИЖТЕ ОЩЕ - "Потър е недоразумение... Искаме Зидан!": Феновете на Челси в социалните мрежи избухнаха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички