Ас на Челси недоволен от решенията на Потър, предложиха го на друг лондонски гранд


Ас на Челси недоволен от решенията на Потър, предложиха го на друг лондонски гранд
Снимка: Getty Images

1047 0

Националът на Сенегал и вратар на Челси - Едуард Менди не е доволен от сегашното си положение в английския гранд, информира журналистът Саймън Филипс.

30-годишният страж загуби титулярното си място за сметка на Кепа Арисабалага и сега е "номер две" на поста на "Стамфорд Бридж".

"Разбрах за Менди, че в момента не е отхвърлил оферта за нов договор, защото всъщност не е имало официално предложение от Челси. През лятото е имало разговори за нов контракт", съобщава Филипс за GiveMeSport.

"Това бе преди Потър да пристигне и да реши, че Кепа е номер едно за него. Оттогава Менди не е щастлив, той не иска да е резерва, сенегалецът иска да бъде титуляр", добавя още британецът.

Най-различни информации сочат, че Менди е бил предложен на отбора на Тотнъм, който според мнозина мисли да смени 36-годишният си страж Юго Лорис в близкото бъдеще.

Припомняме, че само преди няколко дни 30-годишният Менди се подложи на операция, която се очаква да го извади от игра за известно време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички