Хосеп Гуардиола се притече на помощ на Греъм Потър и отправи призив към боса на Челси


Хосеп Гуардиола се притече на помощ на Греъм Потър и отправи призив към боса на Челси
Снимка: Getty Images

1220 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, призова ръководството на Челси да даде повече време за работа на мениджъра Греъм Потър, след като "гражданите" разгромиха столичани като домакини в двубоя за ФА Къп.

За лондончани това бе второ поредно поражение от шампиона на Англия в рамките на четири дена, а самият Потър бе заявил наскоро, че се нуждае от време и търпение, за да наложи своята философия за игра на "Стамфорд Бридж".

"Бих казал на Тод Боели (б.р. - собственикът на Челси), беше удоволствие да се срещна с него, но дайте му повече време. Знам, че резултатите са важни в големите клубове, но нека му дадат време. През второто полувреме той показа себе си, а това, което свърши в Брайтън, беше изключително. Всички наставници се нуждаят от време и той е прав. Нуждаем се от време в първите си сезони", защити колегата си Гуардиола и след това допълни:

"Аз постигнах резултати и спечелих трофеи в дебютния си сезон в Барселона, но тогава ние разполагахме с Лионел Меси, така че една кампания беше достатъчна. Да играеш срещу Манчестър Сити на нивото, на което сме в Купата на Лигата или ФА Къп, не е лесно. Не само за Греъм и Челси, а за всеки тим!".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Рияд Марез отново наказа Челси, този път с прекрасен гол от пряк свободен удар (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички