За първи път: Кристиано Роналдо и Джорджина разкриха кога точно се влюбили и какво усетили


За първи път: Кристиано Роналдо и Джорджина разкриха кога точно се влюбили и какво усетили
Снимка: Instagram

9144 0

Кристиано Роналдо за първи път обсъди момента, в който се е вклюбил в своята приятелка Джорджина Родригес. Както е известно, голямата португалска звезда се е запознал с аржентинката през 2016 година, докато тя е работила като асистент-продавач в магазин на "Гучи".

В излизащия скоро документален филм на "Нетфликс" Роналдо споделя: "От момента, в който се разминахме един с друг отвън на магазина, се заби в главата ми и бе момент на проблясък за мен".

Джорджина обяви през миналата година, че звездната двойка чака близнаци през 2022-ра година, като така децата в семейството им ще станат общо 6, макар и да не са всички от Джорджина. Тя самата разказва за повратния момент с Кристиано:

"Денят, в който срещнах Роналдо, отивах на работа. Пристигам в "Гучи" и когато влизах в магазина, видях много красив мъж да се появява. Спрях и започнах да усещах пеперуди в стомаха и си казах: "Хей, какво се случва с мен".

Както е известно, през миналото лято Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед и вече има 14 попадения при втория си престой. Неговият отбор обаче далеч не се представя на нужното ниво. Самият португалец е критикуван за изявите си, а последните критики бяха за поведението му, когато бе заменен в последния мач. Самият Ралф Рангник разкри и какво точно му е казал Роналдо при смяната и какъв отговор е получил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички