Микел Артета твърди, че повечето неутрални фенове искат Арсенал да стане шампион


Микел Артета твърди, че повечето неутрални фенове искат Арсенал да стане шампион
Снимка: Getty Images

837 0

Микел Артета твърди, че повечето неутрални привърженици искат Арсенал да победи Манчестър Сити за титлата във Висшата лига. Сити се върна на върха в таблицата по голова разлика след победа с 3:1 на стадион "Емирейтс" през седмицата. Мениджърът на "топчиите" смята, че хората са видели "начина, по който Арсенал прави нещата", докато се стремят да си върнат първото място.

На въпрос дали вярва, че повече съпернически фенове сега искат Арсенал да спечели титлата, 40-годишният испанец отговори : " С това съм съгласен. Заради това, което виждат, хората имат много симпатии към нас, нашите играчи и начина, по който направихме нещата.

Не мисля, че някога сме били фаворити, не мисля, че това се е променило. Манчестър Сити беше кандидат номер едно от първия ден, защото беше на тази позиция през по-голямата част от последните пет години.

Преди сезона, ако трябваше да заложите на някого, да заложите пари или къщата си на някого, мисля, че много хора биха направили нещо различно (отколкото да изберат Арсенал).", коментира специалистът преди сблъсъка с Астън Вила. 

Артета все пак остана абсолютно убеден, че футболистите му ще успеят да се борят до край за всяка точка и вярва, че младият му тим може да спре хегемонията на "гражданите" в Англия. 

А ето какво трябва да направят "артилеристите", за да спечелят титлата според Тиери Анри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички