Футболната асоциация на Англия стартира разследване срещу Арсенал


Футболната асоциация на Англия стартира разследване срещу Арсенал
Снимка: Getty Images

1115 0

Арсенал е обект на разследване на Футболната асоциация в Англия, след като привърженици хвърляха бутилки по халфа на Манчестър Сити -  Кевин Де Бройне по време на прекия сблъсък за титлата на Висшата лига.

Де Бройне, който откри резултата по време на победата на Сити с 3:1 на "Емирейтс", беше изваден три минути преди края и трябваше да обикаля терена, покрай хиляди фенове на "артилеристите". Бутилки бяха хвърлени по футболиста, който просто се усмихна на тълпите, с кадри, заснети как белгиецът рита една и отклонява друга, докато трета бутилка удря ъгловия флаг.

ФА са запознати с инцидента и сега разследват случая, докато Арсенал обеща да накаже всички привърженици, за които се окаже, че са виновни.

В изявление на Арсенал за Standard Sport се казва: " Ние гледаме видеонаблюдението и ако успеем да идентифицираме виновниците, те ще бъдат обект на строги санкции. Това е недопустимо и няма да бъде толерирано."

Победата е с огромна важност за Манчестър Сити, тъй като те "прескочиха" Арсенал и стигнаха до върха във Висшата лига по голова разлика.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички