Микел Артета се извини на феновете на Арсенал след издънката срещу Брайтън


Микел Артета се извини на феновете на Арсенал след издънката срещу Брайтън
Снимка: Getty Images

1095 0

В неделя (14 май) Арсенал до голяма степен се прости с амбициите си за шампионска титла в Англия, след като загуби домакинството си на Брайтън от 36-ия кръг с 0:3 и вече изостава на 4 точки от лидера Манчестър Сити, който дори има мач по-малко.

"В момента чувството е съвсем различно от това, което беше миналата неделя (б.р. - тогава "топчиите" победиха Нюкасъл като гости с 2:0) - тогава бяхме горди, днес е напълно различно", каза Микел Артета след последния съдийски сигнал и след това се извини на феновете:

"Трябва да се извиним на нашите привърженици, особено за представянето ни през второто полувреме. Ще ми трябва време, за да осмисля и приема какво се случи през вторите 45 минути".

"Разочаровани сме. Мразя усещането да подвеждаш хората, когато очакват нещо от теб. Това е нещото, за което съжалявам най-много", призна още наставникът на Арсенал, но и констатира:

"Очевидно е, че това, което постигна отборът през последните 10 месеца е много различно от онова, което някой е очаквал в началото на сезона. Всичко това генерира големи очаквания и много ентусиазъм".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Чувството е невероятно" - Шави коментира титлата на Барселона и сцените след края на дербито с Еспаньол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички