Кой е най-бързият в Арсенал? Звездата на "артилеристите" Еди Нкетия отговори, но грешно


Кой е най-бързият в Арсенал? Звездата на "артилеристите" Еди Нкетия отговори, но грешно
Снимка: Getty Images

1529 0

Нападателят на Арсенал - Еди Нкетия, направи любопитен избор, след като бе попитан кой е най-бързият му съотборник в редиците на "артилеристите".

Таранът не пренебрегна Букайо Сака, на когото мнозина биха връчили подобен "приз". Именно него той определи за човека с най-бързи крака на "Емирейтс".

Грешен избор

Младежкият национал на Англия участва в интервю на официалния Ютуб канал на Висшата лига, свързано с оценките на "топчиите" в популярната игра ФИФА 23. Когато се стигна до въпрос за най-бързия играч сред възпитаниците на Микел Артета, Нкетия веднага посочи Сака. 

Това обаче бе грешен отговор, поне според специалистите на "EA Sports", които определиха за такъв Габриел Мартинели. Самият той се съгласи, че е възможно бразилецът да надбяга Сака.

Кампанията на звездното трио

Както Мартинели, така и Сака и Нкетия допринасят сериозно не само със скорост за страхотния сезон на Арсенал. Букайо има на сметката си 13 гола и 11 асистенции в 35 мача във Висшата лига. Бразилското крило от своя страна записа 15 попадения и 5 голови подавания в първенството, докато Нкетия може да се похвали с 9 гола и 2 асистенции в 36 мача във всички турнири, след като "влезе в обувките" на контузения Габриел Жезус.

От кого черпи вдъхновение за изявите си самият Габриел Мартинели?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички