Микел Артета приветства Леандро Тросар: Той отчаяно искаше да дойде в Арсенал


Микел Артета приветства Леандро Тросар: Той отчаяно искаше да дойде в Арсенал
Снимка: Getty Images

2009 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, направи пръв коментар за новото попълнение на неговия тим - Леандро Тросар, заявявайки, че белгиецът е искал "отчаяно" да премине в гранда от Северен Лондон.

"Смятам, че с Тросар нашият състав ще стане по-опасен, по-гъвкав и по-спокоен. Той отлично познава Висшата лига, познава я идеално и отчаяно искаше да се присъедини към Арсенал. Ние приемаме с отворени обятия такива играчи в нашия клуб", каза Артета в интервю.

Арсенал парафира договор с белгийския футболист за години напред. Смята се, че "артилиеристите" са платили сума от порядъка на 30 милиона паунда за услугите му.

Твърди се, че до продажбата на Тросар се е стигнало след спречкване между него и новия мениджър на Брайтън - Роберто Де Зерби. Тотнъм, Манчестър Сити и Челси бяха свързвани с белгиеца, но в крайна сметка той бе продаден на Арсенал.

Няма и ден откакто Тросар е футболист на "топчиите", а на Острова вече се чудят дали Арсенал наистина се нуждае от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички