Ерик тен Хаг се закани на Арсенал: Намират се в страхотна серия и от нас зависи да я прекъснем


Ерик тен Хаг се закани на Арсенал: Намират се в страхотна серия и от нас зависи да я прекъснем
Снимка: Getty Images

1289 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви категорично, че Арсенал не трябва да подценява „червените дяволи“. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя (22.01) в среща от Висшата лига.

Тен Хаг не подцени формата на състава на Микел Артета. „Заслужават да бъдат на позицията, на която се намират сега“, недвусмислено заяви нидерландецът. И въпреки че Арсенал в момента е на върха във Висшата лига, единственото поражение на „артилеристите“ през настоящия сезон дойде именно от Манчестър Юнайтед.

Имат манталитет и нагласа на победители. Ето защо са на върха. Когато играхме с тях, можеше да се види, че треньорският стил вече работи. Можеха да се видят наистина добри постройки в отбора и мисля, че дори са се подобрили“, каза тен Хаг.

Относно предстоящата среща с „артилеристите“ наставникът заяви: „Намират се в страхотна серия и от нас зависи да я прекъснем и да направим всичко възможно, за да го постигнем. Знаем какво да правим. Трябва да бъдем наистина добри и се нуждаем от наистина добро представяне. Ако го направим, имаме добри шансове да постигнем добър резултат“.

Манчестър Юнайтед обаче претърпя огромна загуба за предстоящия сблъсък. „Червените дяволи“ няма да могат да разчитат на Каземиро, който си изкара пети жълт картон в мача срещу Кристъл Палас.

Преди време Манчестър Юнайтед направи голяма грешка, която се оказа с позитиви за Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички