Специалисти недоумяват трансфера на Леандро Тросар в Арсенал


Специалисти недоумяват трансфера на Леандро Тросар в Арсенал
Снимка: GettyImages

2335 0

Бившата звезда на Хибърниън и настоящ спортен журналист - Там Макманус, разкри, че е останал изненадан от трансферната сума, платена от Арсенал за привличането на Леандро Тросар.

В интервю пред "Football Insider" специалистът сподели, че смята, че "артилеристите" са платили значително повече от необходимото за белгийския нападател.

"Мислех си за нещо от сорта на 12 млн. паунда. Това изглежда сериозна сума за момче, което едва ли ще играе като титуляр, освен ако част от играчите не са контузени. Той е добър играч, но от договора му оставаха 18 месеца. Така прави Брайтън. Получават най-доброто за всеки продаден играч, за да компенсират", коментира Макманус и продължи.

"Изненадан съм, че Арсенал не се отказа, когато видя цената. Би трябвало да го искат истински, защото това са много пари за 28-годишен, който ще стартира повечето срещи от скамейката. Предполагам, че ако вкара няколко гола и им помогне да спечелят титлата, тогава ще си струва. Това ще е смисълът за Артета.

"От друга гледна точка, Арсенал се нуждае от повече дълбочина в състава и това е стъпка в правилната посока", допълни още той.

"Топчиите" потвърдиха трансфера на Тросар от Брайтън в петък. Като сума по сделката се споменават 27 млн. паунда. 28-годишният футболист впечатлява от началото на сезона, записвайки 7 гола и 2 асистенции преди преминаването си на "Емирейтс".

Ето каква заплата ще получава Тросар при "артилеристите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички