Микел Артета поздрави "червените дяволи", а Рангник отписа Манчестър Юнайтед


Микел Артета поздрави "червените дяволи", а Рангник отписа Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1069 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че воденият от него тим е имал късмет в определени моменти от дербито с Манчестър Юнайтед, което "топчиите" спечелиха с 3:1.

"Като цяло се представихме силно в срещата, в която видяхме всичко. Създадохме и реализирахме голови възможности, но трябваше и да страдаме в някои моменти. На моменти ни липсваше енергия, докато съперникът игра добре. Имахме късмет, защото резултатът беше в наша полза. Радвам се, че късметът отново бе на наша страна", заяви ръководителят на Арсенал.

Временният наставник на "червените дяволи" Ралф Рангник призна, че Юнайтед вече няма шансове за класиране в челната четворка.

"Дори преди двубоя беше малко вероятно да се класираме в челните позиции, но след днешния резултат всичко приключи. Смея да твърдя, че в отбора има разбирателство, но към момента страдаме от липса на мотивация, а отборът не е свеж. Радвам се, че реагирахме на резултата, доколкото ни беше възможно", коментира германецът, който ще води Юнайтед до края на сезона.

Арсенал отново е на четвърто място във временното класиране, докато "червените дяволи" заемат шестата позиция, въпреки че седмият им диша във врата.

Ето какъв антирекорд счупи Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички