И Арсенал би Манчестър Юнайтед, а "червените дяволи" счупиха 40-годишен антирекорд


И Арсенал би Манчестър Юнайтед, а "червените дяволи" счупиха 40-годишен антирекорд
Снимка: Getty Images

1272 0

Манчестър Юнайтед счупи антирекорд през днешния ден, след като загуби от Арсенал с 1:3. "Червените дяволи" записаха четвърта поредна загуба като гост във Висшата лига, а това не се бе случвало от 1981 г. Тогава тимът записва цели 6 поредни загуби, а серията стартира през последния месец на 1980 г. 

Днешната загуба от "топчиите" сериозно обърква сметките на Юнайтед, защото така отборът остава шести, със значително повече мачове от преките си конкуренти за местата, даващи право на участие в евротурнирите. "Лондонските чукове" също дишат във врата на "дяволите", защото са с 52 т. - само две по-малко, и при добро стечение на обстоятелствата за столичаните, "Олд Трафорд" може да домакинства на мачове от Лигата на конференциите през следващата кампания. 

За Манчестър Юнайтед остават едва 4 мача до края на сезона. Предстоят две домакинства на Челси и Бренфорд, а кампанията ще завършат с гостувания на Брайтън и Кристал Палас. "Червените дяволи" са задължени на силно представяне в оставащите срещи, ако искат поне малко да зарадват феновете си. 

Ето кой е новият мениджър на Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички