Ще си тръгне ли Джака от Арсенал? Рома отново "натиска" за халфа


Ще си тръгне ли Джака от Арсенал? Рома отново "натиска" за халфа
Снимка: Getty Images/Guliver

1430 0

Полузащитникът на Арсенал Гранит Джака продължава да бъде искан от италианския Рома и очевидно „джалоросите“ ще опитат да го привлекат и през следващото лято.

През годините Джака често бе спряган за преминаване на „Олимпико“, а това стана още по-сериозно при назначаването на Жозе Моуриньо начело на римляните. Двата клуба все не могат да се разберат за компромисна сума за услугите на швейцареца, който играе много силно за „артилеристите“ през настоящия сезон.

Ако Арсенал се завърне обаче в групите на Шампионска лига, то Джака по всяка вероятност ще предпочете да играе още за лондончани, или поне – в следващите 12 месеца.

Calciomercato обаче пише, че Рома държи да се подсили с 29-годишния халф, който да подсили средната линия на „вълците“, а Моуриньо вече е говорил с шефовете на Рома за това негово желание.

Арсенал бе поставил цена от 15 милиона евро за своя футболист през миналото лято, но до договорка между клубовете не се стигна. А какво ще прави Арсенал с Лаказет, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички