Микел Артета: Наслаждавам се на възможността да бъда в Арсенал


Микел Артета: Наслаждавам се на възможността да бъда в Арсенал
Снимка: Getty Images

1146 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета сподели емоциите си преди стотния си мач начело на "артилеристите". Това ще се случи в домакинството на лондончани на Уотфорд във Висшата лига. Испанецът добави и че все още е необходимо да се свърши много работа в клуба.

"Невероятно и бързо пътуване. Много неща се случиха не само във футболния клуб, но и по света, което очевидно има огромно влияние върху всичко, което направихме през последните две години. Толкова съм привилегирован да бъда там, където съм. Наистина се наслаждавам на възможността и предизвикателството, което ни очаква. Всичко е за набиране на инерция и поставяне на онези основи, които искаме да постигнем изяви и резултати, но също така и да изградим чувството за единство, което е около нашия клуб... За мен това е важно", заяви Микел Артета.

"Гарет трябва да направи толкова много трудни избори, защото има толкова много опции. Това, което харесвам, е, че нашите играчи се представят на ниво, при което създават проблеми на Гарет и треньорския щаб и това ме радва. Знам, че те имат нивото да го направят и ще има време мениджърът да ги избере. Мисля, че Смит-Роу трябва да е щастлив от нивото, на което играе", каза още Артета.

„Знаем, че Конте имаше големи успехи на последните две места, на които работи. Ще видим какво ще постигне с Тотнъм. Аз бих искал да изпратя послание до Нуно и неговият щаб. Винаги е трудно да видиш как колега губи работата си. Нуно се справи изключително добре в Премиър лийг през последните години и е доказал, че е топ, топ мениджър", заяви още мениджърът на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички