Микел Артета: Бях наистина тъжен след изявлението на Стив Брус


Микел Артета: Бях наистина тъжен след изявлението на Стив Брус
Снимка: Getty Images

1871 0

Преди броени дни новите собственици на Нюкасъл решиха да се разделят със старши треньора Стив Брус, а малко след това самият той даде много мрачно изявление, в което обяви, че това може би е бил последният му отбор.

Колегата му в Арсенал - Микел Артета, се застъпи за него и призна, че е бил наистина тъжен да прочете на какъв психически тормоз е бил подложен 60-годишният специалист:

"Бях наистина тъжен, след като прочетох това изявление на Стив. На първо място, защото го познавам лично, и второ, заради това, което предаде в думите си. Говорим за някой, който е бил в играта повече от 40 години като играч и като мениджър. Той е бил треньор в над 1000 мача и ви казва, с този опит, с това ниво, което има, трябва да се справя с такъв вид ситуация, с този вид психически тормоз".

"Мисля, че трябва да се замислим. Не можем да приемаме за даденост и да приемем определени неща, защото те са такива, каквито са. Един от най-опитните мениджъри в историята на Англия ни предупреждава. Не можете просто да го игнорирате, така че за мен това е много сериозно изявление и е нещо, което трябва да се промени и трябва да започне да се променя", смята Артета.

През вчерашния 21 октомври се появиха информации, че едно от първите нови попълнения на Нюкасъл може да бъде от Барселона - подробности четете тук!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички