Бивш съотборник в Ливърпул посъветва Стивън Джерард да поеме Нюкасъл


Бивш съотборник в Ливърпул посъветва Стивън Джерард да поеме Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1678 0

35-годишният испанец Хосе Енрике даде интересен съвет на своя бивш съотборник в Ливърпул Стивън Джерард. Той заяви, че легендарният халф трябва да се завърне като треньор в Англия и да застане начело на Нюкасъл, който в сряда се раздели със Стив Брус:

"Смятам, че Стивън Джерард е един добър мениджър и резултатите му говорят сами за него. Той направи много за Рейнджърс и е крайно време да опита нещо ново. Моите уважения към шотландската Висша лига, но ако Стив наистина иска да се развива, трябва да е мениджър в някое от топ първенствата на Европа. Ясно е, че оттук нататък феновете на Рейнджърс ще го обичат завинаги. Джерард спокойно може да напусне и да поеме Нюкасъл. Това ще бъде добра крачка за всички", каза Енрике, който носеше тениската на мърсисайдци между 2011 и 2016 година.

"Познавам Стивън много добре и вярвам, че във Висшата лига ще свърши чудесна работа. Призовавам го, ако новото ръководство му се обади, без да се замисля, веднага да поема Нюкасъл. Този клуб в момента е с огромен потенциал заради финансите, с които разполага и Джерард би могъл да получи страхотна възможност", добави още Хосе Енрике. 

По-рано днес медиите на Острова разпространиха новината, че новото ръководство на "свраките" обмисля да започне ударно зимния трансферен прозорец, привличайки в своите редици футболист на Барселона - подробности четете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички