Мениджърът на Тотнъм: Гарет Бейл доказа своите неоспорими качества


Мениджърът на Тотнъм: Гарет Бейл доказа своите неоспорими качества
Снимка: Getty Images

985 0

Гарет Бейл доказа, че притежава „неоспорими качества“ и има още много какво да предложи, смята временният мениджър на Тотнъм Райън Мейсън. 31-годишният футболист се завърна при „шпорите“ миналото лято от Реал Мадрид, но бе в предимно периферна роля под ръководството на Жозе Моуриньо, стартирайки в едва шест мача от Висшата лига.

Агентът на Бейл Джонатан Барет заяви за Скай Спортс по-рано тази седмица, че играчът е изпитал излишно „труден престой“ в клуба до момента. Но след напускането на Моуриньо и временното назначение на Мейсън, Бейл стартира в последните два мача и отбеляза четири гола, включително хеттрик срещу Шефилд Юнайтед в неделя.

Запитан относно причините за възраждането на уелския национал, Мейсън бързо отрече той да „виновник“ за това, казвайки, че футболистът е сред титулярите заради добрите си изяви на тренировки. „Гарет Бейл е топ професионалист с неоспорими качества и бе отличен в последните две седмици тренировки. Избирам състава на база представяне в тренировките и срещу Саутхемптън имахме нужда от него предвид липсата на Хари Кейн.

Някой, на когото да разчитаме да блесне в точните моменти и той го стори в последните два двубоя от Лигата. Той е щастлив, което е важно за един играч и мисля, че това помогна да видим най-доброто от Гарет. Той доказа в последните две седмици, че все още притежава качество във финалната третина и се надявам това да продължи“, каза Мейсън преди гостуването на Лийдс.

А дали в Тотнъм смятат да задържат Бейл и след края на сезона - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички