Тотнъм обмисля да задържи Гарет Бейл и след края на сезона


Тотнъм обмисля да задържи Гарет Бейл и след края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1045 0

Английският клуб Тотнъм вече е размислил и ще се опита да задържи нападателя Гарет Бейл и след края на настоящия сезон, съобщава днес "Daily Mail". Съвсем наскоро уелсецът вкара хеттрик във вратата на последния в класирането на Острова Шефилд Юнайтед.

Според изданието, въпреки че футболистът е под наем в Лондон от Реал Мадрид до края на кампанията, сега ръководството на "шпорите" смята да се опита да задържи опитния играч за по-дълго в състава си. 

Все пак, крайното решение се смята, че ще бъде на новия наставник на Тотнъм, който и да е той. В момента младият Райън Мейсън е старши треньор на отбора след уволнението на Жозе Моуриньо, а очакванията са Даниел Леви да намери нов постоянен мениджър, който да застане начело на "белите". 

През настоящия сезон в Англия Гарет Бейл е взел участие в общо 30 мача за "шпорите", отбелязвайки 14 гола в тях. Ето и какво сподели самият той след трите си гола срещу Шефилд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички