Почетино се скъса да хвали Гуардиола, определи Манчестър Сити за "най-добрия", но и даде обещание за "три точки"


Почетино се скъса да хвали Гуардиола, определи Манчестър Сити за "най-добрия", но и даде обещание за "три точки"
Снимка: Getty Images

1123 0

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, даде пресконференция преди дербито на неговия тим с Манчестър Сити в неделя (12 ноември). Аржентинският специалист посочи, че "гражданите" са най-добрия отбор, но и даде да се разбере, че момчетата му не се чувстват аутасайдери, като в същото време заговори и за кадровия проблем в Северен Лондон с Кристофър Нкунку.

Най-интересното от Почетино

Манчестър Сити - най-добрият отбор

"За мен това е най-добрият отбор, най-добрият треньорски екип, най-добрият мениджър, това е една от най-добрите организации в света. Когато показвате резултатите, това е защото правите нещата отгоре надолу наистина добре. Ще бъде предизвикателство, искаме да се надиграваме срещу тях, мисля, че ще се опитаме да се състезаваме по най-добрия начин, трите точки са важни за нас", сподели аржентинецът.

Хосеп Гуардиола

"Като треньор е изключително умен. Типът играч, който Барселона обичаше да има, опорен полузащитник, който е много интелигентен. Той искаше да бъде спортен директор и след това загуби изборите. Бях сигурен, че ще стане треньор".

Аутсайдер ли е Челси?

"Челси никога не се чувства аутсайдер. Когато си Челси, се чувстваш като Челси. Победата срещу Тотнъм с 4:1 показа, че имаме характер и талант да се състезаваме и да се борим с най-добрите клубове в Англия".

Ситуацията с Нкунку

"Проведохме разговор и той ми каза: "Искам да съм готов след международната пауза". Вчера му казах "ти си лъжец", но той се справя наистина добре и сме много доволни от това как се възстановява. Той е много професионален. Надявам се, че следващата седмица ще може отново да се включи в в тренировките и след това ден за ден да видим как ще се развие ситуацията", добави още Поч.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Реал Мадрид се насочва към ас на Челси за заместник на легенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички