Маурисио Почетино няма да спира с изходящите трансфери в Челси скоро


Маурисио Почетино няма да спира с изходящите трансфери в Челси скоро
Снимка: Getty Images

6911 0

Отборът на Челси продължава да е сред най-активните отбори на трансферния пазар. Новият мениджър на тима - Маурисио Почетино извърши голяма чистка в състава на лондончани и няма намерение да приключва дотук.

Чистката ще продължи

Английският журналист Дийн Джоунс твърди, че една пред целите на аржентинския мениджър е била да се раздели с много футболисти, за да отсее правилния състав, който ще му бъде нужен на "Стамфорд Бридж".

Лондончани вече се разделиха с играчи като Матео Ковачич, Н'Голо Канте, Калиду Кулибали, Едуард Менди, Мейсън Маунт, Кай Хаверц и още други, но гореспоменатият източник предава, че на "Стамфорд Бридж" предстои раздяла с още няколко футболисти, като в момента се работи по продажбата на Ромелу Лукаку.

Целите на пазара за Челси

Въпреки че в Западен Лондон акостираха нападатели като Кристофър Нкунку и Николас Джаксън, Челси иска да си осигури още един атакуващ футболист. Има информация, че "сините" се интересуват от Душан Влахович, а ако не се получи с него, то американската управа на тима е готова за "офанзива" срещу Наполи и голямата звезда на тима - Виктор Осимен.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси се освободи от Обамеянг, праща го в Олимпик Марсилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички