Челси разби отбора на Райън Рейнолдс в дебюта на Маурисио Почетино (ВИДЕО)


Челси разби отбора на Райън Рейнолдс в дебюта на Маурисио Почетино (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2687 0

Челси не допусна изненади в първата си контролна среща по време на лагера в САЩ. "Сините" се наложиха с 5:0 над отбора на холивудските актьори Раян Рейнолдс и Роб Макълхени Рексъм в дебюта на своя нов мениджър Маурисио Почетино.

Срещата започна страхотно за лондончани, които още в третата минута успяха да открият. Николас Джаксън проби в наказателното поле на Рексъм и пусна пас към Ян Матсен, който от близка дистанция вкара в опразнената врата. Малко преди почивката (42') отново Матсен комбинира добре със съотборник и с плътен удар от дъгата на наказателното поле вкара втория си гол.

"Синята" доминация продължи и през втората част, но гол не падна до 81-ата минута, когато Рахийм Стърлинг изведе Конър Галахър, който от 20 метра направи резултата класически. Кристофър Нкунку вкара първото си попадение за Челси в 90' за 4:0, а Бен Чилуел оформи крайното 5:0 в добавеното време на контролата (92').

Турнето на лондонския гранд продължава с мач срещу Брайтън на 23 юли (неделя), а Рексъм ще срещне дубъла на ЛА Галакси в същия ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бразилски талант засили селекцията на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички