Има споразумение! Челси се освободи от Обамеянг, прати го в Марсилия


Има споразумение! Челси се освободи от Обамеянг, прати го в Марсилия
Снимка: Getty Images

1280 0

Английският гранд Челси продължава да осъществява изходящи трансфери това лято. Поредният футболист, който ще напусне "Стамфорд Бридж", е Пиер-Емерик Обамеянг, като нападателят е готов да се присъедини към Олимпик Марсилия, след като се е договорил с френския тим.

Италианският журналист Фабрицио Романо информира, че лондончани ще пуснат Обамеянг като свободен агент в ОМ, въпреки че той има договор в Западен Лондон до края на сезон 2023/24 и няма да искат парична компенсация за услугите му. 

Очаква се габонецът да се присъедини към лагера на ОМ в Германия утре (20 юли), където ще премине и медицински тестове, преди да подпише контракт, който да го задържи на "Велодром" до 2026 година.

На Обамеянг не му се получи в Челси

Футболистът бе привлечен на пожар в края на летния трансферен прозорец миналата година. Той пристигна от Барселона за сума от порядъка на 10 милиона евро. Деветката не успя да се наложи както при Томас Тухел, така и при Греъм Потър, а в същото време и при Лампард. Той ще запомни престоя си на "Стамфорд Бридж" с 21 изиграни мача, в които реализира 3 попадения и 1 асистенция. 

Челси пък продължава да привлича млади таланти. "Сините" се похвалиха с бразилец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички