Марсело Биелса опроверга, че скоро ще преподпише с Лийдс


Марсело Биелса опроверга, че скоро ще преподпише с Лийдс
Снимка: Getty Images/Guliver

864 0

Мениджърът на Лийдс Юнайтед Марсело Биелса опроверга съобщенията в аржентинските медии, че е близо до подписване на нов двегодишен контракт с йоркширския клуб. Аржентинският вестник La Nacion съобщи през уикенда, че Лийдс и Биелса са "много близо" до постигане на споразумение за нов договор.

"Тази информация е далеч от реалността. Игнорирам появата на подобни новини. Такава информация може да се счита за сигурна само тогава, когато или клубът, или аз обявим това. Само ние разполагаме с подобни данни. При всички случаи, ако трябваше нещо да съобщя, бих го направил", заяви 65-годишният специалист, цитиран от Sky Sports.

Контрактът на Биелса с Лийдс изтича на 30 юни тази година. В момента тимът е на 10-о място в таблицата. Именно под ръководството на аржентинеца Лийдс за първи път от 16 години се върна в Премиършип. Тимът показва атрактивен футбол и в елита на Англия, където затрудни част от водещите отбори в първенството.

Междувременно се появиха информации, че Лийдс може да привлече един от най-добрите нападатели в света (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички