Манчестър Юнайтед разкарва капитана Хари Магуайър и Фред още през лятото


Манчестър Юнайтед разкарва капитана Хари Магуайър и Фред още през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3988 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг е избрал да подготви напускането на двама високопоставени членове на неговия първи отбор, твърдят медии от Острова.

Според информация на Джейми Джаксън от The Guardian, защитникът Хари Магуайър, отдавна обект на широка критика от страна на феновете на "червените дяволи", най-накрая ще приключи своя кошмар на "Олд Трафорд".

Английският национал от своя страна ще бъде предоставен за трансфер следващото лято, в опит да възстанови поне част от средствата, които манчестърци вложиха в него през 2019 година. Магуайър обаче няма да е единствената звезда на "червените", която ще премине преди кампанията 2023/2024.

Очаква се халфът Фред да се присъедини към бившата звезда на Лестър Сити и да погледне към изхода на "червената" част на Манчестър. Друг често оклеветяван дългогодишен член на старшия състав в "Театърът на мечтите", Фред, подобно на Магуайър, падна драстично в класацията на Ерик тен Хаг през първите месеци на новата кампания.

Това идва на фона на летните пристигания на Каземиро и Кристиан Ериксен. На свой ред The ​​Guardian посочва, че "червените дяволи" са готови да позволят на Фред просто да си намери нов клуб, след изтичането на договора му следващия юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички