Мане към Салах: По-бърз съм от теб!


Мане към Салах: По-бърз съм от теб!
Снимка: Getty Images/Guliver

3210 0

Едно от остриетата в атаката на Ливърпул Садио Мане отправи интересно послание към своя съотборник в отбора на мърсисайдци и голямата звезда на тима Мохамед Салах. Сенегалецът заяви в интервю пред "Marca", че се чувства по-бърз от египтянинът.

"Да, разбира се, че съм по-бърз (смее се). Може би не на къси дистанции, но на 100 и 200 метра ще го победя със сигурност", заяви с усмивка нападателя на "червените".

Садио Мане коментира и амбициите на отбора да спечели Висшата лига, както и своите лични цели. "Това е голямо предизвикателство. Постигнахме значителни успехи през последните години, но не сме спечелили Висшата лига. Ще се опитаме да поправим това през новия сезон - затова и привлякохме толкова класни футболисти."

Мане заяви още, че желае да вдигне и Шампионската лига, и Висшата лига над своята глава. Сенегалецът добави, че има какво да подобрява още в играта си, като все още е млад и се учи от грешките си. Нападателят започна по добър начин новия сезон, отбелязвайки три гола в рамките на три мача.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички