Манчестър Юнайтед запазва Игало до януари


Манчестър Юнайтед запазва Игало до януари
Снимка: Gulliver/GettyImages

1477 0

Манчестър Юнайтед е близо до това, да удължи наема на нападателя Одион Игало. „Червените дяволи“ продължават да преговарят с тима, който държи правата на нигериеца Шанхай Шенхуа и се надяват, че ще бъде постигната сделка преди изтичането на настоящия престой на нападателя на „Олд Трафорд“ в неделя.

Юнайтед ще предложи продължаване на наема до края на януари, след което Игало ще се върне в Шанхай. Ако сделката бъде осъществена, нападателят ще пропусне по-голямата част от сезона в Китайската Суперлига, която се очаква да започне през юни. Първоначалното намерение на Шанхай Шенхуа беше да бъде продължен наема на нигериеца единствено, ако към сделката бъде добавена опция за закупуване на футболиста, който е оценяван на около 20 милиона паунда. Граничните ограничения в Китай обаче не позволяват на Игало да се върне в страната на време за новия сезон. Това промени исканията на Шанхай и сега те ще му позволят да остане на „Олд Трафорд“ с условието, че той ще подпише нов договор с китайския клуб.

През март „Скай Спортс“ информира, че китайците са предложили двугодишно продължаване на контракта на Игало за 400 хиляди паунда седмично. Настоящият договор на нигериеца изтича през декември 2022-ра година, но Шанхай иска да го задържи поне до декември 2024-та. А ето как треньорът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира случващото се с Игало.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички