Как река от л**на заля съблекалнята на Юнайтед и влуди Бербатов


Как река от л**на заля съблекалнята на Юнайтед и влуди Бербатов
Снимка: Gulliver/Getty Images

6038 0

Бившият отговорник за съблекалнята в Манчестър Юнайтед - Албърт Морган, разказа как веднъж съблекалнята на "червените дяволи" е била залята със... съдържанието на канализацията. Един от най-потърпевшите там е бил българинът Димитър Бербатов, когото напоследък различни спомени на футболисти обрисуват като голяма "примадона".

Дълги години Морган, който вече е пенсионер, отговаря за подготовката на екипите на играчите в английския гранд, а също така е бил шофьор на сър Алекс Фъргюсън. Ужасният епизод в неговата кариера се е случил през октомври 2010 година преди мача срещу Съндърланд.

"Отидохме на стадиона им и в съблекалнята се чуваше този звук: кап, кап". Те казаха, че има теч по тавана, така че, поставиха кофа. Всички момчета започнаха да се подготвят, обикаляйки тази кофа. Треньорът, както обикновено, седеше в ъгъла и си четеше програмата, защото проведе отборния разговор още в хотела", заяви британецът, цитиран от "Мирър".

"Всички излязохме за загрявка. След няколко минути един от охранителите дойде и каза: "Албърт, по-добре отиди в съблекалнята, кофата там е почти пълна". В момента, в който се върнахме, заменихме кофата с кошче за боклук. Но не успяхме да мигнем, преди една плочка от тавана да падне и от нея да се излее нещо", допълни той.

"Лайната бяха навсякъде! Шефът се размина на косъм. Лайна имаше на костюмите, на дрехите, на стените, навсякъде... Димитър Бербатов полудя заради своите обувки, които бяха удавени в 3 сантиметра лайна. Нищо не можеше да се спаси. Всичко се съсипа. Обувки, костюми. Успяхме да вземем само бижутата и часовниците", продължи той разказа си.

"Беше 3 без 10. Мачът започваше в 3, а всички фланелки за игра бяха поляти с лайна. Наложи се да отложат мача с половин час. Всички играчи казваха: Няма да играя в това", разказва Морган.

За щастие, той е имал резервни комплекти екипи, което позволило мачът да се изиграе. Той завърши с резултат 0:0. След срещата мениджърът на Съндърланд - Стив Брус, който е бивш играч на Юнайтед, дошъл, за да помогне с оправянето на съблекалнята.

"Големият Бруси се появи в съблекалнята и започна да гребе лайната с моп с огромна ширина на четката. Ние просто сложихме костюмите си в черни пликове и ги унищожихме", завършва бившият служител на Манчестър Юнайтед. А какъв аутсайдер бил Бербатов в Байер и Тотнъм, според Дарън Бент, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички